När är flyttstädningen klar?

Om du undrar hur lång tid en flyttstädning tar ska du veta att det beror på vem som utför den. Om du städar själv kan det blir flera dagars arbete eftersom du kanske inte har tid att städa 12 timmar i sträck.

När du vänder dig till en flyttfirma för att få hjälp med flyttstädning kan fler komma och ta hand om jobbet. Då kan det vara klar på 6 timmars tid. Det betyder att du inte måste lägga ut städningen på flera dagars tid.

Det kan vara klokt att investera i professionell flyttstädning. Precis som att du vill att det ska vara rent då du flyttar in i en bostad bör du tänka likadant för de som ska bo där du nu ska städa. Om du städar själv kanske det inte blir lika noga som när du betalar för hjälpen.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Den här frågan måste du ställa till flyttfirman som du lejer för uppdraget. De kommer att kunna tala om för dig när de kan städa och hur lång tid det ska ta. Du måste inte vara på plats när de städar. Faktum är att det kan gå mycket snabbare om du inte är där.

Diskutera saken med en bra städfirma och se hur långt tid flyttstädningen kan tänkas ta. Om du vet vad den ska inkludera och tänker att du kan göra det snabbare med hjälp av vänner och familj kan det vara ett alternativ. Annars är det för det mesta bättre och snabbare att få professionell hjälp.