Start > Inför flyttstädningen

Inför flyttstädningen

Det är mycket att tänka på när man ska flytta. Inte minst hur man ska kunna klara av en flyttstädning så att hyresvärden, köparen med flera kommer att vara nöjda. Det är ofta flera parter inblandade, som har sitt eget sätt att definiera vad en bra flyttstädning innebär. Klarar du av detta själv? Hur får du reda på vad som gäller? Och hur planerar du in detta i flyttschemat?Anlita en städfirma

Ett enkelt och säkert sätt att få ordning på flyttstädningen är att anlita en städfirma som sköter allt som har med städningen att göra. De har bra garantier och försäkrigar så du kan lungt lämna ifrån dig ansvaret till städfirman.

I alla svenska städer finns det många städfirmor att välja mellan och de flesta av dessa har ett specielltflyttstädningserbjudande som de har paketerat så att det ska passa kunde, både vad gäller kvalitet, pris och tidsplanering. I våra största städer (Stockholm, Göteborg och Malmö) finns det väldigt många städfirmor och där kan det verkligen löna sig att söka runt lite och jämföra städfirmorna mellan varandra för att kunna ta ett bra beslut som passa just för dig.

Även i de större städerna (förutom de 3 stora) så finns det många städfirmor att välja bland. Även för dessa städer kan det vara bra att göra en egen liten marknadsundersökning för att kunna ta rätt beslut om vilket städfirma som du ska anlita. Till dessa städer räknas bl.a. Uppsala, Västerås, Örebro, Lidköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Umeå och Gävle.
En städfirma är en firma som är specialiserad på städninga av alla olika slag

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar